Takaiskunvaimentimet tuotteelle Mercedes-Benz SARJA A

Valitse ajoneuvo

Hae rekisterinumerolla

tai

Hae ajoneuvolla

Valitse autosi SARJA A malli
Valitse autosi SARJA A motorisaatio
  Valitse autosi  

Takaiskunvaimennin

Takaiskunvaimentimet Mercedes-Benz SARJA A -merkkiin on ehdottomasti ostettava ja vaihdettava pareittain.

Mister-Auto tarjoaa laatumerkkien, kuten KYB, MONROE tai SACHS, valmistamia iskunvaimentimia. Osta nämä aina pareittain. Miksi pareittain? Näin varmistat, että SARJA A pysyy tasapainossa.

Jos yksi iskunvaimennin ei toimi, ei luultavasti toimi toinenkaan. Käyttöikänsä loppupäätä lähestyvät iskunvaimentimet ovat vaarallisia, sillä ne eivät enää pidä tarpeeksi hyvin autoa tienpinnassa. Lisäksi pito mutkissa vähnee sateella, jolloin jarrutus on hyvin hankalaa. Takaiskunvaimentimien kuluminen voidaan havaita kun auto on pysäköitynä tasaisella alustalla. Tärkeimpiä merkkejä iskunvaimentimien kulumisesta ovat öljyvuoto tai renkaiden epätavallinen ja epäsäännöllinen kuluminen.

JVoit myös kokeilla painaa Mercedes-Benz SARJA A-merkin autoasi keulasta. Mikäli päästettyäsi otteen huomaat auton ”pomppivan” (edestakainen liike), on hyvin todennäköistä, että SARJA A-merkin autosi etuiskunvaimentimet on vaihdettava. Tarkasta iskunvaimentimesi aina 20 000 km välein ja vaihda ne keskimäärin 80–100 000 km välein.

Löydät omaan SARJA A-merkin autoosi sopivien takaiskunvaimentimien viitteen tai viitteet valitsemalla valikosta Mercedes-Benz SARJA A-autosi tarkan mallin ja moottorityypin.