Polttoainesuodatin

Valitse ajoneuvo

Hae rekisterinumerolla

tai

Hae ajoneuvolla

  Valitse autosi  

Polttoainesuodatin ja sen tehtävä ajoneuvossa

Polttoainesuodattimen tehtävä ajoneuvossa on suojata moottoria estämällä epäpuhtauksien pääsy polttoainejärjestelmään. Tämä suojaa moottoria ja pidentää sen käyttöikää. Varaosamarkkinoilla on useita erilaisia suodattimia. Klassisten suodattimien ohella myytävät, dieselmoottoreille tarkoitetut, suodattimet mahdollistavat tarkemman suodatuksen ja säätelevät painetta ja lämpötilaa moottorissa. Säännönmukainen sijaintipaikka suodattimelle on moottorin läheisyydessä tai auton alla, takarenkaiden yhteydessä.

Koska suodatin tulisi vaihtaa?

Polttoainesuodattimen käyttöikä on noin 40 000 kilometriä mutta yleinen suositus on vaihtaa suodatin jokaisen öljynvaihdon yhteydessä. Vaihdontarpeesta kertovat mm. häiriöt moottorin käynnissä, käynnistysvaikeudet ja polttoaineen kulutuksen kasvu. Näiden häiriöiden esiintyessä on syytä tarkastaa suodattimen kunto.

Kun suodattimen vaihto tulee ajankohtaiseksi, kannattaa tutkia esitettämme! Riippumatta polttoainetyypistä, Mister-Auto tarjoaa parhaat suodattimet. Laatuvaraosat edullisesti, kotiin toimitettuina 48 tunnissa.

Nopea Polttoainesuodatin haku auton tyypin mukaan

TRUSTPILOT