Latausgeneraattori

Valitse ajoneuvo

Hae rekisterinumerolla

tai

Hae ajoneuvolla

  Valitse autosi  

Auton laturi Mister-Autolta

Laturi lataa auton akun ajon aikana, ladaten siten ajoneuvon sähköjärjestelmät moottorin ollessa käynnissä. Laturi muuntaa mekaanisen energian sähköenergiaksi. Laturit ja muut auton arvo-osat eri automerkeille Mister-Autolta.

Laturista ja sen käyttötarkoituksesta

Auton moottorissa sijaitseva laturi vastaa akun lataamisesta ja sähköenergian tuottamisesta ajon aikana. Laturin toiminta ja sen yleistyminen autoissa 1960-luvun jälkeen on mahdollistanut monen jatkoinnovaation kehittämisen autoihin viimeisten vuosikymmenten aikana.

Laturit toimivat hyödyntämällä elektromagneettista induktiota, siten että pyörivä magneettikenttä tuottaa sähköenergiaa käämin sisällä. Nykyiset laturit ovat kompakteja ja tuottavat píenestä koostaan huolimatta runsaasti sähköenergiaa modernien autojen sähkönkulutustarpeisiin. Hybridiautoissa energiaa varastoidaan erillisten moottorin ulkopuolisten akkujen avulla.

Laturiin liittyvistä ongelmista

Nykyautoissa laturiongelmista viestii erillinen varoitusvalo kojelaudassa. Laturin tuottavan volttimäärän heikentyessä, varoitusvalo syttyy, usein sähköjärjestelmään kohdistuvan kuormituksen lisääntymisen kautta. Jatkuvasti palava valo on merkki laturin ongelmista joihin on syytä puuttua. Auton toiminnassa tämä näkyy toissijaisten elementtien kuten radion poistumisena käytöstä. Ajovalojen himmeneminen osoittaa laturin toiminnassa vakavaa häiriötä ja asia on tarkistettava huollon muodossa. Muita merkkejä laturin ongelmista ovat epätavalliset äänet moottoritilassa, voimakkaat hajut sekä silmämääräisesti todettavat kulumat laitteessa tai sen kiinnityksissä.

Huonosti latautuva akku viestii usein laturiongelmista. Ongelman erottaminen akkuongelmista onnistuu yksinkertaisesti käynnistämällä auto akkukaapeleiden avulla. Mikäli moottori sammuu nopeasti, kyse on laturiongelmasta. Tällöin uuden laturin ja sen osien hankkiminen Mister-Auton valikoimista johdot ja liittimet on suositeltavaa. Mister-Auto on perustettu 2007 ja sen valikoimista löytyvät helposti ja nopeasti laturivaihtoehdot eri automerkeille. Sivusto on helppokäyttöinen ja hakupalvelu erittäin toimiva. Mister-Auton hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset.

Laturin hankkiminen Mister-Autolta

Kuten kaikkien varaosien osalta, myös laturin valinnassa on varmistuttava sen sopivuudesta autoon ja vuosimalliin. Tämä onnistuu sivuston hakukoneen avulla. Oikean varaosan hankinta säästää huoltokuluissa sekä vaikuttaa moottorin ja auton käyttöikään. Varaosien laaduissa on eroa, alkaen materiaalieroista ja päättyen mallikohtaisten ratkaisujen ja suositusten kunnioittamiseen. Valmistajan suosittama merkki on varma ratkaisu, kuten myös merkkihuollon suositusten noudattaminen. Halpaosien valinta laturien kohdalla on harvoin perusteltua, tilapäisten ratkaisujen sijaan on syytä panostaa laadukkaaseen osaan ja asennukseen. Laturiongelmat heijastuvat usein koko moottorin toimintaan, vaikuttaen akun ja sähkölaitteiden kestoon ja toimintakykyyn. Mister-Auton valikoimat ja palvelu takaavat oikean valinnan tekemisen.

Mister-Auton valikoimista ja niiden laajuudesta ja saatavuudesta

Sivuston 300 000 nimekkeestä löytyvät kaikki tunnetuimmat mallit ja merkit sekä varaosavalmistajat. Massatuotteisiin perustuvista varaosayrityksistä poiketen Mister-Auto takaa tuotteidensa laadun ja palvelunsa toimivuuden kaikissa tilanteissa. Yhteistyö alan tunnetuimpien toimijoiden kanssa on jatkuvaa ja takaa kehitystyön suhteen alan uusimpien innovaatioiden saapumisen suoraan valikoimiin. Tuotteiden saatavuuden osalta tilausten toimittaminen tapahtuu ilmoitetun aikarajan puitteissa. Kaikilla tuotteilla on takuu ja palautusoikeus. Yritys seuraa verkkokaupan lainsäädäntöä ilman poikkeuksia ja takaa turvallisen ja suojatun rahaliikenteen, sekä viiveettömän toimituksen.

Varaosakaupasta

Liittyen varaosakauppaan yleisesti, alan toimijat voidaan jakaa kolmeen ryhmään: Lisensseillä toimivat merkkivalmistajat jotka toimivat yhteistyössä autonvalmistusyritysten kanssa tai niiden osana; lisensseillä toimivat muut merkkivalmistajat ja tunnetut varaosavalmistajat, sekä massatuotantoon keskittyvät usein aasialaiset tuottajat, joiden osalta markkina perustuu yleissopivien ja usein materiaaliltaan heikkolaatuisimpien tuotteiden valmistukseen ja markkinointiin. Massatuotettujen osien laatu on parantunut alan kasvun myötä, mutta edelleen niiden suosio perustuu edulliseen hintaan, jonka mahdollistaa materiaalivalintojen ja valmistuksen osalta merkkivalmistajia alhaisempien standardien noudattaminen. Verkkokauppa on osaltaan tasoittamassa hintaeroa eri toimijoiden välillä. Samalla yhteistyö merkkivalmistajien ja huoltamoiden ja muiden toimijoiden välillä on lisääntymässä. Mister-Auto toimii yhteistyössä merkkivalmistajien ja autonvalmistajien kanssa.

Nopea Latausgeneraattori haku auton tyypin mukaan

TRUSTPILOT